AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak saçlı dede görmek

Kahve falında ak saçlı dede görmek

Kahve falında ak saçlı dede görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak saçlı dede gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında ak saçlı dede görmek geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dede görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyi görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işarettir.

Kahve falında ak sakalı dede görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek kırgınların barışacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir