AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanarak kan görmek

Kahve falında bıçaklanarak kan görmek

Kahve falında bıçaklanarak kan görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, üzüleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanarak kan gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Kahve falında bıçak ve kan görmek maddi gücünün katlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak kan görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklanmak ve kan görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan ve bıçak görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kansız bıçaklanmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kan bıçak görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklandığını ve kan görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir