AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak ve kan görmek

Kahve falında bıçak ve kan görmek

Kahve falında bıçak ve kan görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hem dua alacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bıçak ve kan gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçakta kan görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Kahve falında bıçaklanarak kan görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kan ve bıçak görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında kan bıçak görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak kan görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanıp kan görmek elinin bollaşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kansız bıçaklanmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir