AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tavuk kesmek

Kahve falında siyah tavuk kesmek

Kahve falında siyah tavuk kesmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında siyah tavuk kesmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kesmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk kesmek çaresiz hallere düşeceğine, yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti kesmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında canlı tavuk kesmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir