AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kesmek

Kahve falında tavuk kesmek

Kahve falında tavuk kesmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta tavuk kesmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hem de sevdiklerinin olacağına işarettir.

Kahve falında kara tavuk kesmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk başı kesmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tavuk kesmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk kesmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk kesmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir