AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğu kesmek

Kahve falında tavuğu kesmek

Kahve falında tavuğu kesmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hasta tavuk kesmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tavuğu kesmek satışların düşeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında tavuk eti kesmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara tavuk kesmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında canlı tavuk kesmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir