AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşar peyniri kesmek

Kahve falında kaşar peyniri kesmek

Kahve falında kaşar peyniri kesmek fal sahibinin fakirleşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, muradına eremeyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, ele geçen kazancın artacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kaşar peyniri kesmek gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında kaşar peyniri kesmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşar peynir görmek hayallerin yarıda kalacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşar peyniri görmek zor günler geçirileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşar peynir yediğini görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında kaşar peyniri yediğini görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kaşar peynir yemek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşar peynir almak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir