AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir kesmek

Kahve falında peynir kesmek

Kahve falında peynir kesmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işarettir.

Kahve falında peynir kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Kahve falında peynir kesmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, elini haramdan uzak tutacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla peynir kesmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşar peyniri kesmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz peynir kesmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında peynir yedirmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında peynir ve yoğurt görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynir dağıtmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında peynirli poğaça yemek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir