AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak insanların güvenini kazanacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında başkaları tarafından kovalanmak hatalı yollara gireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında vampir tarafından kovalanmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında zombi tarafından kovalanmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek tarafından kovalanmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, idealist kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insan tarafından kovalanmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş tarafından kovalanmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir