AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı domates kesmek

Kahve falında kırmızı domates kesmek

Kahve falında kırmızı domates kesmek itibarını geri kazanacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kötü günler geçireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı domates kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı domates kesmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domatesi kesmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında domates kesmek hayırlı bir yola girileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla domates kesmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates yediğini görmek hayırlı bir hayat süreceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ve kırmızı domates görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede kırmızı domates görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates tarlası görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir