AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda bıçak bulmak

Kahve falında yolda bıçak bulmak

Kahve falında yolda bıçak bulmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda bıçak bulmak gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında yolda bıçak bulmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda para bulduğunu görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolda takı bulmak kötü yola sapmayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yolda cüzdan bulmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolda yürürken altın bulmak onlara değer vereceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda saat bulmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yolda gözlük bulmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda bebek bulmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir