AnaSayfa / Genel / Kahve falında ajansa gitmek

Kahve falında ajansa gitmek

Kahve falında ajansa gitmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, can sıkıcı haberler almaya, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ajansa gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında ajansa gitmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında ajans görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla bir yere gitmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla ters gitmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında askere ikinci kez gitmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında bavulla gitmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilise gitmek kazancın çoğalacağına, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında konferansa gitmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir