AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla gitmek

Kahve falında bavulla gitmek

Kahve falında bavulla gitmek gayrimenkul işine girileceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında bavulla gitmek gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek yeni bir hayata adım atılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulla gitmek bereket ve zenginlik bulacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bavulu alıp gitmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bavulla giden birini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında bavul açmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında otobüste bavul unutmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir