AnaSayfa / Genel / Kahve falında konferansa gitmek

Kahve falında konferansa gitmek

Kahve falında konferansa gitmek istediklerini elde edeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, alım gücünün artacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında konferansa gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında konferansa gitmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulur.

Kahve falında konferans salonu görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konferans vermek konforunun yerinde olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis okuluna gitmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında hızlı giden tren görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Kahve falında kutlamaya gitmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş hayatında zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında giden tren görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir