AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere ikinci kez gitmek

Kahve falında askere ikinci kez gitmek

Kahve falında askere ikinci kez gitmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, zengin için yoksulluğa, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere ikinci kez gitmek gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında askere ikinci kez gitmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında iki kez gelinlik giymek iş değişikliğine gidileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek güvensizliğini yeneceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kezban görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir