AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kullanmak

Kahve falında bıçak kullanmak

Kahve falında bıçak kullanmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisine ev alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bıçak kullanmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında bıçak kullanmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının araba kullandığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, şansının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ok ve yay kullanmak keyfinin ve neşesinin artacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin uçak kullandığını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon kullanmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayata küseceğine inanılır.

Kahve falında eşinin araba kullandığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir