AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kavgaların biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının araba kullandığını görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının arabasını kullanmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının araba kullanmak uzaktan haberler işiteceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının araba kullandığını görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı kullanmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geri geri araba kullanmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı lüks araba kullanmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir