AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kullanmak

Kahve falında telefon kullanmak

Kahve falında telefon kullanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yalnız kalınacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, aniden evlilik kararı alacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon kullanmak gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında cep telefonu kullanmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon kullanmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz otobüs kullanmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yavaş araba kullanmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında kamyon kullandığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş ipi kullanmak iş hayatında sorun yaşanacağına, şansın kapanacağına delalet eder.

Kahve falında silah kullanmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak helikopter kullanmak canını ve malını garanti altına alacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir