AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırıp dökmek

Kahve falında kırıp dökmek

Kahve falında kırıp dökmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, duygularının karşılık göreceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırıp dökmek gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırıp dökmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağı dökmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında bağırsak kurdu dökmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içecek dökmek sıkıntılarının biteceğine, şansın yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe su dökmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında saç su dökmek aralarında bir konuşma geçeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında elindeki suyu dökmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kem gözlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yara dökmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir