AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak düşürmek

Kahve falında bıçak düşürmek

Kahve falında bıçak düşürmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak düşürmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında bıçak düşürmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçağı düşürmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla meyve kesmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ömrünün de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bıçaklı insanlar görmek düze çıkacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak yutmak tamamen içine kapanacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Kahve falında birine bıçak verdiğini görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak saplamak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir