AnaSayfa / Genel / Kahve falında batıya doğru namaz kılmak

Kahve falında batıya doğru namaz kılmak

Kahve falında batıya doğru namaz kılmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında batıya doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında batıya doğru namaz kılmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış yöne doğru namaz kılmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru namaz kılmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında güneye doğru namaz kılmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında kıbleye doğru namaz kılmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğuya doğru namaz kılmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir