AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak saldırısına uğramak

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, rahat bir döneme girileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, birikim yapacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında bıçaklı saldırıya uğradığını görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğramak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla saldırıya uğradığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında öküz saldırısına uğramak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saldırıya uğramak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin saldırısına uğramak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir