AnaSayfa / Genel / Kahve falında biberonla bebek beslemek

Kahve falında biberonla bebek beslemek

Kahve falında biberonla bebek beslemek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında biberonla bebek beslemek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında bebeği biberonla beslemek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında biberonla bebek beslemek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında biberonla bebek emzirmek her türlü konforsa sahip olunacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında bebek biberon görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek güzel günler geçireceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında biberon emen bebek görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir