AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği biberonla beslemek

Kahve falında bebeği biberonla beslemek

Kahve falında bebeği biberonla beslemek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği biberonla beslemek gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında bebeği biberonla beslemek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biberonla bebek beslemek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet etmektedir.

Kahve falında biberonla bebek emzirmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bebek biberon görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında biberon emen bebek görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir