AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber soymak

Kahve falında biber soymak

Kahve falında biber soymak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, adeta havalara uçacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber soymak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında biber soymak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber soymak kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında soğan soymak duygularını açığa vuracağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk soymak iş hayatının tamamen bozulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzün derisini soymak ayağa kalkacağına, eline haram para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynamış yumurta soymak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el derisi soymak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık soymak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir