AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlarda koşmak

Kahve falında kırlarda koşmak

Kahve falında kırlarda koşmak onlar tarafından çok sevileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında kırlarda koşmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında kırlarda koşmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaneye koşmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini arkasından koşmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında dar sokakta koşmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde koşmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa koşmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber koşmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşiller içinde koşmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir