AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere gidememek

Kahve falında bi yere gidememek

Kahve falında bi yere gidememek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi yere gidememek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında askere gideceğin yeri görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, eşlerin boşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi yere gitmek istemek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynı yere gitmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu bir yere gitmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuruan okunan yere gitmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle bir yere gitmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir