AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı yere gitmek

Kahve falında aynı yere gitmek

Kahve falında aynı yere gitmek kötülerin uzaklaştırılacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı yere gitmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında sürekli aynı yere gitmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında aynı yere gitmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Kahve falında hep aynı yere gitmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı aynı yeri görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hep aynı yerleri görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarının geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hep aynı yeri görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Kahve falında aynı yeri görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında dönüp dolaşıp aynı yere gelmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir