AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle bir yere gitmek

Kahve falında ölmüş biriyle bir yere gitmek

Kahve falında ölmüş biriyle bir yere gitmek durumunun git gide kötüleşeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında tanımadığı yere gitmek çok mutsuz olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek bazı ortak işlere gireceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle bi yere gitmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka yere gitmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha çok çalışılacağına delalettir.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında gidilecek yere ulaşamamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir