AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruan okunan yere gitmek

Kahve falında kuruan okunan yere gitmek

Kahve falında kuruan okunan yere gitmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında kuruan okunan yere gitmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kuruan okunan yere gitmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kuruan okunan eve gitmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kuru temizlemeye gitmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okumaya gitmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir