AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi ses duymak

Kahve falında bi ses duymak

Kahve falında bi ses duymak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bi ses duymak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında süpürge sesi duymak kazançlı bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yer altından ses duymak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Kahve falında kaz sesi duymak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak ufkunun açılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın sesini duymak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işarettir.

Kahve falında teyzenin sesini duymak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında melek sesi duymak belalara denk gelmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir