AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze kızına sarılmak

Kahve falında teyze kızına sarılmak

Kahve falında teyze kızına sarılmak okuyacağına ve bilgileneceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında teyze kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında teyze kızına sarılmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş teyze kızını görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına yorulur.

Kahve falında teyze kızına aşık olmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında teyzenin kızını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında teyze ve teyze kızı görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında teyze kızı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyze kızıyla evlenmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında teyzesinin kızını görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir