AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerleri silmek

Kahve falında bir yerleri silmek

Kahve falında bir yerleri silmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kendi patronu olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, onların başarıları ile övüneceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerleri silmek gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Kahve falında bezle yer silmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yerleri sildiğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri sildiğini görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yer sildiğini görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde yerleri silmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeri silmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yer silmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işarettir.

Kahve falında bir yerleri silmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, muradınıza ereceğinize yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir