AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeri sildiğini görmek

Kahve falında yeri sildiğini görmek

Kahve falında yeri sildiğini görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, umduğunu bulamayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutluluk bulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeri sildiğini gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evde yerleri silmek tazeleneceğine ve canlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yerleri sildiğini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri sildiğini görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bezle yer silmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında yeri silmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri silmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeri sildiğini görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yerleri silmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir