AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sildiğini görmek

Kahve falında yer sildiğini görmek

Kahve falında yer sildiğini görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer sildiğini gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Kahve falında yeri sildiğini görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeri silmek anne baba duasının alınacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin yerlerini silmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında yerleri sildiğini görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yerleri silmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet eder.

Kahve falında evde yerleri silmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kariyerinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer sildiğini görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerin düze çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında bezle yer silmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir