Kahve falında bezde kan görmek

Kahve falında bezde kan görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezde kan gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında bezde kan görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bezde kaka görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında bezden bebek görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kan sıçmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında kan aldırmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işarettir.

Kahve falında serumla kan almak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret eder.

Kahve falında bir damla kan görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanlar içinde birini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top