AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yün çorap görmek

Kahve falında beyaz yün çorap görmek

Kahve falında beyaz yün çorap görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yün çorap gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Kahve falında beyaz yün çorap görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yün çorap görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında yün çorap vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yün çorap giymek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yünlü çorap görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yün çorap almak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yün yıkamak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir