AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün çorap görmek

Kahve falında yün çorap görmek

Kahve falında yün çorap görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, düzenli bir işe girileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında yün çorap gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Kahve falında yünlü çorap görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında yün çorap almak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yün çorap görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün çorap giymek batıl amele, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yün çorap vermek iyi halinin kalmayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yün çorap görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında suda yün yıkamak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir