AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünlü çorap görmek

Kahve falında yünlü çorap görmek

Kahve falında yünlü çorap görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında yünlü çorap gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yün çorap görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün çorap almak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yün çorap giymek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yün çorap vermek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında yünlü çorap görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün çorap görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir