AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında beyaz yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında beyaz yılan öldürdüğünü görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz yılanı öldürmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz yılan öldürmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yılan öldürdüğünü görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yılan öldürmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı bıçakla öldürmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret eder.

Kahve falında su yılanını öldürmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yılan sokması ve yılanı öldürmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir