AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sokması ve yılanı öldürmek

Kahve falında yılan sokması ve yılanı öldürmek

Kahve falında yılan sokması ve yılanı öldürmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kazançlı bir işe girileceğine, helal rızka kavuşacağına, beklentilerine ulaşacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulur.

Kahve falında yılan sokması ve yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında kara yılan öldürmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan öldürüp yemek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ev sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin yılanı öldürdüğünü görmek çok ünlü bir kişi olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yılan öldürdüğünü görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz yılan öldürmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında yılan sokması ve ölmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane yılan öldürmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir