AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı bıçakla öldürmek

Kahve falında yılanı bıçakla öldürmek

Kahve falında yılanı bıçakla öldürmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işarettir.

Kahve falında yılanı bıçakla öldürmek gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yılanı bıçakla öldürmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yılan öldürmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işarettir.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla adam öldürmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında birini bıçakla öldürmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla öldürülmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla öldürüldüğünü görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir