AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılanını öldürmek

Kahve falında su yılanını öldürmek

Kahve falında su yılanını öldürmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında su yılanını öldürmek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek şeyler öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında suyun içinde yılan öldürmek mutlu ve sağlıklı olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su yılan öldürmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su yılanını öldürmek yokluk içine gireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su yılanı öldürmek bazen de rahat geçeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde yılan öldürmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başını ezerek öldürmek doğru yatırımlar yapacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir