AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yeni ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, imkânlarının azalacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek sorunların tatlıya bağlanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı almak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yeni erkek ayakkabısı görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir