AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek çaresiz durumlarda kalacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık beyaz ayakkabı görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, düşmanların barışacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabısını yırtık görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı yırtık görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık spor ayakkabısı görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık siyah ayakkabı görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir