AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yazma almak

Kahve falında beyaz yazma almak

Kahve falında beyaz yazma almak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, huzur içinde yatacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ev sahibi olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yazma almak gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında beyaz yazmalı kadın görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yazma takmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yazma görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazma örtmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı beyaz yazma görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yazma almak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor yazma örtmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yazma dükkanı görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir