AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrulayan tavşan görmek

Kahve falında yavrulayan tavşan görmek

Kahve falında yavrulayan tavşan görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayatının iyileşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavrulayan tavşan gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında yavrulayan tavşan görmek girilen yolda zarar edileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan sevmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru tavşan tutmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek arkasından gıybet edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulur.

Kahve falında tavşan yavrusu sevmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir