AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yavru fare görmek

Kahve falında beyaz yavru fare görmek

Kahve falında beyaz yavru fare görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorumluluk alacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru fare gördüyseniz:

  • Net olmalı, direkt cümleler kurmalısınız.

Kahve falında beyaz yavru fare görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında fare ve yavrusu görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine yorulur.

Kahve falında fare yavrusu görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fare öldürmek neşesini kaçıracağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavrulayan fare görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir