AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yavrusu gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında beyaz yavru fare görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine inanılır.

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, her zaman neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru fare öldürmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fare görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında fare ve yavrularını görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir