AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrulayan fare görmek

Kahve falında yavrulayan fare görmek

Kahve falında yavrulayan fare görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulur.

Kahve falında yavrulayan fare gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek büyük bir ikilemde kalacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru fare yemek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yavru fare görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru fare öldürmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında yavru fare görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir